Osobna vozila Gospodarska vozila Cjenici i katalozi Servis NOVOSTI Rabljena vozila Kontakti
Ford Transit Minibus
» Cjenik
» Katalog
 
 

Pitanja, primjedbe i pohvale možete slati na e-mail »
Transit Šasija s kabinom

Konstruiran od početka kako bi osigurao solidnu bazu za vaše poslovanje, Transit Chassis Cab predstavlja idealno osnovno vozilo koje se može promijeniti za razne namjene, od kipera i ambulantnih kola do kuća na kotačima. Proizvođaču karoserija nudi specifičnu platformu na koju mogu ugraditi specijalnu karoseriju i osigurava da konačno vozilo ima kvalitetnu izradu i integritet.

To pomaže osigurati da će kvaliteta vožnje, sigurnost, zaštita i trajnost modificiranog vozila zadovoljiti jednake visoke standarde kao standardno komercijalno vozilo. Uz agilno upravljanje korz gradske ulice i udobnu vožnju na duge relacije, to vozilo je opuštajuće za vožnju. Kabina je prostrana, udobna i također dobro opremljena, uz najnoviju tehnologiju kako bi posao postao veće zadovoljstvo.

Uz ponudu najvećeg mogućeg izbora u smislu dužine tereta, nosivosti i mogućnosti prijevoza putnika – uz tri međuosovinska razmaka, tri dužine okvira, stražnjim ili prednjim pogonom, jednostrukom ili dvostrukom kabinom – tu je Transit koji će vaš posao odvesti prema naprijed.

Kako se radi o pregledu novog modela Ford Transit Chassis Cab, neke od ovdje spomenutih značajki mogu biti standardni dio ponude dok druge mogu biti opcijski dodaci ili dostupne samo u nekim modelima. Za više detalja, molimo vas kontaktirajte vašeg Fordovog prodavača.