Osobna vozila Gospodarska vozila Cjenici i katalozi Servis NOVOSTI Rabljena vozila Kontakti
Ford Transit šasija
» Cjenik
» Katalog
 
 

Pitanja, primjedbe i pohvale možete slati na e-mail »
Novi Ford Ranger

Novi Ford Ranger nismo štedjeli tijekom testiranja - morao je preživjeti neke od najnegostoljubivijih sredina, ekstremnih temperatura i najtežih terena na svijetu . Zato je i spreman na sve izazove.
 
Novi Ford Ranger je osvojio priznanje " Međunarodni pick-up 2013“. Suci posebno su pohvalili njegove performanse na cesti i u off-road vožnji, širok izbor motora, visoku nosivost i vučnu snagu kao i sigurnost. Svim članovima žirija je novi Ranger bio prvi izbor – ukupno je osvojio 47 bodova, što je više od zbroja bodova modela na drugom i trećem mjestu.

Nema sumnje da su suci bili impresionirani snagom naprednih dizelskih motora. Najnoviji Ranger je zahvaljujući novoj liniji naprednih Duratorq dizelskih motora najmoćniji dosada. Ovi motori vam omogućuju prijevoz tereta do 1.336kg i vuču do 3350kg. U isto vrijeme zadovoljavaju Euro V standarde emisija i troše manje goriva.
 
Novi Ranger je prvi pick-up ikada koji je na ljestvici sigurnosti EuroNCAP-a osvojio prestižnih 5 zvjezdica.

Saznajte više o sigurnosti , iskustvu vožnje, performansama i uštedi goriva, upotrebljivosti i troškovima kao i stilu novog Ford Rangera.