Osobna vozila Gospodarska vozila Cjenici i katalozi Servis NOVOSTI Rabljena vozila Kontakti
Ford MONDEO
» Cjenik
» Katalog

Pitanja, primjedbe i pohvale možete slati na e-mail »

OSOBNA VOZILA
» Ka
» Fiesta
» Fusion
» Focus Icon
» Novi Focus
» C-MAX
» S-MAX
» Mondeo
» Galaxy
 
 
Upoznajte Mondeo

Od najave u Parizu, predstavljanja serijskog modela u Ženevi, preko James Bonda i uvođenja na europsko tržište, novi Ford Mondeo definitivno je uzburkao duhove gdje god se pojavio i postao apsolutni hit sezone. Njegov vanjski izgled je vizualizacija njegove dinamike u vožnji; ukratko; energija u pokretu.

Smiono drugačiji
Novi Ford Mondeo označava značajnu promjenu za Ford u smislu dizajna i tehnologije.

Privlačan i individualan
Dinamičan i privlačan stil zaokružuje Fordov 'kinetički dizajn', izražavajući energiju u pokretu.

Vrhunska kvaliteta
Novi model je izgrađen na prednostima Mondea i posjeduje karakteristike automobila više klase, uključujući udobnost limuzine i nisku razinu buke i vibracija, unutrašnje osvjetljenje i kvalitetne materijale.

Transformiran
Nove tehnologije usmjerene prema vozaču uključuju ulazak i paljenje motora bez ključa s 'Ford Power' tipkom za paljenje, novo Fordovo Convers+Human Machine sučelje (HMI), prilagodljivi tempomat s prednjim alarmom u slučaju sudara, interaktivnu kontrolu dinamike vozila i pomoć pri kretanju uzbrdo, te sustav nadgledanja tlaka u gumama.

Impresivan
Popis standardne opreme za ovu gamu vozila uključuje program elektronske stabilnosti (ESP), Fordov sustav nadolijevanja goriva bez poklopca sa zaštitom protiv nadolijevanja krivog goriva, 'follow-me-home' svjetla koja osvjetljavaju okolinu automobila, putno računalo, klima uređaj i dodatni audio ulazni priključak u pretincu za rukavice za spajanje vanjskih audio uređaja.

Izvrstan za vožnju
Kao ključnu prednost novi model nudi stvarnu kvalitetu vožnje i oslanja se na Mondeovu hvaljenu dinamiku vožnje.

Beskompromisna sigurnost
Unaprijeđeni inteligentni sustav zaštite (IPS) pruža najnovije tehnologije pomoći vozaču i zaštite putnika, uključujući zračni jastuk za koljena vozača, vodoravno uvlačenje stupa upravljača i zračne zavjese pune dužine.

Izbor motora
Gama efikasnih agregata sa četiri Duratorq TDCi dizelska i pet Duratec benzinska agregata sa snagama od 110 KS do 220 KS, uključujući novi 2.3-litreni 161 KS snažan Duratec HE agregat koji dolazi krajem 2007. Novi Durashift 6-brzinski automatski mjenjač, koji će biti dostupan krajem 2007., nadopunjuje dokazanu ponudu 5 i 6 brzinskih ručnih mjenjača.

Prepoznatljivi modeli
Dostupan s opremom Ambiente, Trend, Titanium i Ghia, s opcijskim X-paketom za Titanium i Ghina, te Sport paketom za Trend i Titanium.

Fleksibilan i prostran
Inteligentna uporaba prostora, impresivan paket i unaprijeđen kapacitet prtljažnog prostora.