Osobna vozila Gospodarska vozila Cjenici i katalozi Servis NOVOSTI Rabljena vozila Kontakti
Ford Transit Connect
» Cjenik
» Katalog
 
 

Pitanja, primjedbe i pohvale možete slati na e-mail »
Posve novi Ford Transit Custom

- Međunarodno i hrvatsko dostavno vozilo godine 2013.

Novi Transit Custom impresionira s najvećim mogućnostima za prijevoz tereta, uključujući i brojne inovativne značajke u prtljažnom prostoru . Vozaču na raspolaganju stoje i najnovije Ford  tehnologije. Upotrebljiv, praktičan, vrijedan i moćan, Transit Custom u potpunosti zaslužuje prestižnu titulu kako međunarodnog tako i hrvatskog dostavnog vozila godine 2013.

Srednji po veličini model u našoj posve novoj liniji dostavnih vozila Transit, Transit Custom postiže najmanju potrošnju goriva u klasi uporabom ECOnetic tehnologija za štednju goriva , koje između ostalih čine start/stop sustav i regenerativno punjenje . Uz udobnu i trajnu unutrašnjost učiniti će vaš radni dan užitkom - posebnu udobnost  osjetiti ćete u kabini koja nalikuje pokretnom uredu. Također, teretni prostor je bez premca u svojoj klasi. I bez obzira na to da li ste odabrali putničku, kombiniranu ili furgon inačicu, dobili ste niz naprednih tehnologija , uključujući glasovnu kontrolu i Ford SYNC sustav za povezivanje MP3/iPod reproduktora i telefona.

Ovdje smo pripremili više informacija o Transitu Custom , iskustvu vožnje koju nudi , njegovim performansama i ekonomičnosti, uporabljivosti i troškovima, razini sigurnosti i zaštite, kao i dizajnu.